Holisme &LinkenHolistische aanpak is eigenlijk een must.

Het medische plaatje kan zelden of misschien zelfs ook niet geheeld met louter specialisaties en westerse technieken , hoe goed dit alles ook kan zijn. Reguliere geneeskunst is te waarderen op die terreinen waar nodig is en passend. Maar dit geldt ook voor de niet-reguliere geneeskunde. Samenwerking is echt nodig.

Ik informeer wanneer nodig over zowel een reguliere als niet-reguliere aanpak , dit al naar gelang mijn weten, mijn aanvoelen naar de noden van de vraag , als het maar kan bijdragen tot een betere harmonie tussen lichaam-ziel-geest.

Ik ken een aantal mensen die een bijkomende substantiële aanpak  (psychotherapie en andere ...) vanuit een holistisch standpunt én verrassend invullen. Daarom vermeld ik hier graag een aantal alternatieve therapieën (naast de op deze blog al vermelde) op een rijtje. Zij (en de therapeuten die ik ken) ) hebben voor mij hun deugdelijkheid meer dan bewezen!

Hier gaan we: Homeopathie, Osteopathie, Ayurveda, Bach- en andere bloesem-therapie, Reiki, Meditatie, Iyengar-Yoga, Ademhalingstechnieken, EFT, SRT, Mir-methode, Aromatherapie, Hippo-therapie...

Wat ik niet vermeld is mij gewoon in mijn ervaring onbekend,  meer niet.

Hou rekening met je unieke pad ivm doseringen, volgorde... en de energie van de "aanreiker"

Meer info ook bij mij.

Op deze pagina wil jullie graag ook linken of verwijzingen naar sites aanbieden, die mij ook geïnspireerd hebben, of waarmee ik me verwant voel. Ook onze vrienden uit Nederland en mogelijks ook verder krijgen een plaats! Veel leesgenot!

Een link naar "Asterisa" van Marisa Evelo, Nederlands holistisch psycholoog/nieuw bewustzijnspsycholoog. Uitstraling met diepgang en vertrouwen. Zij heeft een praktijk voor bewustvorming en innerlijke groei. Ze geeft individuele consulten (ook online), schrijft mooie inspirerende artikels en geeft regelmatig workshops die ook door Belgen worden bezocht.
 http://www.asterisa.nl


Heel sereen, invoelend en back to real spiritual nature is de site "de vrije mare" van Marieke de Vrij. Ik volg met volle aandacht haar werkzaamheden al meer dan 30 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten